Sähkökonekorjaus ja muut palvelut Oulun ja Kemi-Tornion seudulla

Ota yhteyttä!

Sähkone tarjoaa sähkökonekorjauksen ja muut sähköalan palvelut Oulun ja Kemi-Tornion seudulla. Tarjoamme myös huoltopalveluita, vahinkokorjausta, kiinteistöjen vikapalvelua, vikapäivystystä sekä kunnossapidon palveluita. Kysy meiltä myös valaistuksen ohjausjärjestelmistä. Palvelemme eri alojen yrityksiä, kiinteistöjä sekä julkista hallintoa. Jos kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä. Valitsethan aina ammattilaisen vastuunalaisiin töihin, sillä osaava sähköasentaja säästää sinut monilta ongelmilta.

Sähkökonekorjaus

Korjaamme suuret sähkökoneet, kuten pakkauslaitteet, pullotuslaitteet, kuljettimet, myös puru- ja kierrekuljettimet. Jos sinulla on siis mikä vain automaatio- ja tuotannollinen laite Oulun seudulla, jolle etsit osaavaa ja kokenutta korjaajaa, ota yhteyttä. Tarjoamme myös vikapäivystystä ja kunnossapidon palveluita. Meillä on Sähköpätevyys 2.

Kysy lisää!

Uusiutuvan energiatuotannon laitteet

Haluaisitko hyödyntää uusiutuvia energialähteitä kotonasi? Meiltä saat aurinkopaneelit sekä niiden asennukset, huollot ja korjaukset. Täällä pohjoisessa valoisaa aikaa riittää, joten aurinkoenergian hyödyntäminen myös pienrakennuskohteissa on tätä päivää. Auringosta saatava energia voidaan kohdistaa haluttuihin kohteisiin, ja näin voidaan vähentää ostoenergian kulutusta. Aurinkopaneeleilla voidaan tuottaa energiaa esimerkiksi pientalojen valaistukseen, kiertovesipumppujen toimintaan sekä pienempien kotona käytettävien sähkölaitteiden toimintaan. Jos kiinnostuit, kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä