Sähkösuunnittelun palvelut Oulun ja Kemi-Tornion seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkone tarjoaa sähkösuunnittelun palvelut julkiselle hallinnolle, yrityksille ja yksityisille Oulun ja Kemi-Tornion seudulla. Meillä on yli 30 vuoden kokemus monipuolisista sähköasennuksen ja -suunnittelun töistä. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, johon sisältyy sähkösuunnittelun lisäksi halutessasi myös projektoinnin tehtävät, kuten asennustarkastukset ja testaukset. Huomioimme sähkösuunnittelussa aina sähköturvallisuuden ja energiatehokkuuden. 


Kun valitset kokeneen ammattilaisen sähkösuunnitteluun, voit olla varma lopputuloksen luotettavuudesta ja pitkäikäisyydestä. Teemme työtämme joustavasti ja asiakaslähtöisesti ja toteutamme sinulle niin suuret kokonaisuudet kuin pienetkin työt. Jos kiinnostuit tilaamaan meiltä sähkösuunnittelun palveluita, ota yhteyttä ja kerro meille, millaisesta projektista olisi kyse. Saat meidät helposti kiinni niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Voit myös täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Suunnittelutyöt

Teemme sähkösuunnittelua erilaisiin yritystiloihin sekä uudis- ja saneerauskohteisiin. Huomioimme suunnittelussa asiakkaan toiveet, käytännöllisyyden, energiatehokkuuden ja lain määräykset. Saat meiltä halutessasi myös muun muassa valaistusratkaisut, ATK-verkot sekä palo- ja kulunvalvonnan. Suunnittelutyömme kattaa työkuvat, raportoinnin ja lopputarkastusmateriaalit. Saat meiltä kaikki suunnittelutyöhön kuuluvat dokumentit viimeisimpien lainsäädösten mukaisesti. Teemme myös käyttöönottotarkastuksia. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisesti. Jos kiinnostuit tilaamaan meiltä sähkösuunnittelutyöt, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisää!